miércoles, 30 de diciembre de 2009

Bryllupsfotografering NU

www.bryllupsfotografi.net er mere end blot bryllupsfotografering.

Med stor erfaring fra modefotografiet og fotojournalismen har vi valgt at kombinere disse 2 stilarter og lave et helt nyt og spændende alternativ til det klassiske bryllupsfotografi.

Bryllupsfotos skal vise hvem i er og billederne skal udstråle liv og glade dage. Vi har arbejdet mange År som festfotografer og er eksperter i stemningsbilleder og fluen på væggen fotos.

Hvad vil det så betyde for jer som brudepar?

I sikres bryllupsbilleder der er noget helt specielt. Billeder som udtrykker de følelser i oplevede på jeres bryllupsdag. Bryllupsfotos i gider kigge på lang tid efter jeres bryllup er overstået.

Se mere om vores nye bryllupsbilledstil på vores bryllupsfotograf hjemmeside og kontakt os gerne for evt. spørgsmål i måtte have i forbindelse med valg af bryllupsfotograf og hvilke ideer i har til jeres bryllupsfotografering.

Vi har valgt at lave halvdagsfotografering og heldagsfotografering, da vi mener gode bryllupsbilleder tager tid, og vi ved at bryllupsfoto der er lavet i ro og mag, altid er de bedste.

Et helt uforpligtende møde og en hyggelig snak om bryllupsfotografering er i altid velkommen til. Vi har altid frisk kaffe på kanden, skriv og lad os snakke billeder :-)

No hay comentarios:

Publicar un comentario